Reparatie aan het scherm van de Apple iPhone 12

Is uw Apple iPhone 12 kapot door bijvoorbeeld een barst in het scherm en is deze aan reparatie toe? Schakel dan Prime Repair uit Amsterdam in. Wij werken namelijk deskundig en snel, en dat tegen de laagste prijzen! In veel gevallen hebben wij de reparatie al binnen een halfuur gerealiseerd, terwijl u in de wachtkamer een kop koffie of thee drinkt.

Uw Apple iPhone 12 met een kapot scherm naar ons toesturen ter reparatie

Het is ook mogelijk om uw Apple iPhone 12 Pro per post naar ons op te sturen voor een reparatie aan het scherm. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 uur nog naar u terug. U krijgt altijd zes maanden garantie op de onderdelen.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Waarom is het geen goed idee om uw telefoon te gebruiken bij schade?

Wij raden u aan om uw Apple iPhone 12 Pro, iPhone 13 of ander model niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw telefoon kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht-/water- en speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw Apple-reparatie en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Voor diverse reparaties schakelt u ons in

Naast de reparatie aan het scherm of de batterij, kunt u met uw Apple iPhone 12 Pro bij ons terecht voor andere reparaties, zoals sensorenreparatie, waterschadereiniging en moederbordreparatie. In alle gevallen gebruiken wij originele onderdelen die we vanuit de fabrikant geleverd krijgen. Hierdoor houden wij onze prijzen laag.

Laat ons uw iPhone 12 repareren

Profiteer van de laagste prijs, hoogste kwaliteit en beste service door online een afspraak bij ons te maken. Natuurlijk bent u ook welkom om zonder een afspraak bij ons binnen te wandelen. Heeft u vragen over de reparatie aan het scherm van een Apple iPhone 12? Bel dan naar 020 239 7124 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Call Now Button