Smartphone reparaties

Apple iPhone reparatie in Amsterdam

Wij zijn specialist in mobiel reparatie in Amsterdam. Bij Prime Repair repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van smartphones en tablets tot MacBooks en smartwatches. Inmiddels hebben wij al meer dan vijf jaar ervaring in tablet reparatie en mobiel reparatie in Amsterdam. Meer informatie

Beeldscherm reparatie
Is het scherm van je Apple iPhone beschadigd? Bij PrimeRepair kunnen we het beeldscherm snel en vakkundig voor je repareren. Onze ervaren technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw Apple iPhone weer als nieuw functioneert. Bovendien bieden wij 6 maanden garantie op al onze originele onderdelen. Breng je Apple iPhone vandaag nog langs bij PrimeRepair voor een snelle en betrouwbare beeldscherm reparatie.

Batterij vervangen
Als je merkt dat de batterij van je Apple iPhone niet meer goed werkt, kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig kan PrimeRepair je helpen. Onze ervaren technici kunnen de batterij van je Apple iPhone vervangen, zodat je weer volop kunt genieten van je telefoon zonder je zorgen te maken over een snel leeglopende batterij. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en bieden 6 maanden garantie op al onze reparaties. Kom langs bij PrimeRepair voor een snelle en professionele batterij vervanging!

Oplaadpoort reparatie
Als je problemen ondervindt bij het opladen van je Apple iPhone, kan de oplaadpoort beschadigd zijn. Gelukkig kan PrimeRepair je helpen met een snelle en vakkundige oplaadpoort reparatie. Onze ervaren technici hebben ruime ervaring met het repareren van oplaadpoorten van iPhones en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw Apple iPhone weer optimaal functioneert. Bovendien biedt PrimeRepair 6 maanden garantie op het vervangende onderdeel. Breng je Apple iPhone vandaag nog langs bij PrimeRepair voor een snelle en betrouwbare oplaadpoort reparatie!

Speaker reparatie
Als je problemen hebt met het geluid van je Apple iPhone, kan dat erg frustrerend zijn. Gelukkig kunnen de experts van PrimeRepair je helpen met de speaker reparatie. We zullen het probleem snel identificeren en zorgen dat je telefoon weer perfect werkt. Bij PrimeRepair begrijpen we hoe belangrijk je iPhone is voor je dagelijkse leven, daarom werken we met snelheid en precisie om ervoor te zorgen dat je binnen de kortste keren weer van je telefoon kunt genieten.

Microfoon reparatie
Als je merkt dat mensen je niet meer goed kunnen horen tijdens telefoongesprekken of bij het opnemen van audio, dan kan het zijn dat de microfoon van je Apple iPhone beschadigd is. Bij PrimeRepair hebben we uitgebreide ervaring met het repareren van microfoons van verschillende iPhone modellen, waaronder de Apple iPhone. Onze experts zullen het probleem snel identificeren en zorgen dat je microfoon weer perfect werkt. Je kunt erop vertrouwen dat je iPhone na de reparatie weer als nieuw is.

Waterschade behandeling
Waterschade aan uw Apple iPhone is vervelend en kan ernstige schade veroorzaken. Bij Prime Repair hebben we de expertise en ervaring om uw toestel professioneel en snel te repareren. Onze waterschade behandeling omvat het zorgvuldig verwijderen van water en vocht uit uw toestel en het vervangen van beschadigde onderdelen. Onze gekwalificeerde technici gebruiken geavanceerde technieken en materialen om uw iPhone weer zo goed als nieuw te maken. Wacht niet te lang om waterschade aan uw iPhone te laten repareren. Hoe sneller u handelt, hoe groter de kans dat uw toestel volledig wordt hersteld. Maak nu een afspraak bij Prime Repair voor een snelle en vakkundige waterschade behandeling van uw Apple iPhone.

Natuurlijk biedt PrimeRepair nog veel meer reparaties aan dan hierboven genoemd! Van een kapotte camera tot aan een versleten homebutton, wij helpen je graag verder. Bekijk ons volledige aanbod aan reparaties in het keuzemenu bovenaan de pagina en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. En als je er niet zeker van bent welke reparatie je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige technici staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze!

Primerepair

STEP 1

Meld uw reparatie aan

U meldt eenvoudig en snel uw reparatie aan in onze wizard. U kunt ervoor kiezen om online een afspraak te maken voor telefoon reparatie of tablet reparatie van een ander apparaat of u kunt het apparaat opsturen naar ons in Amsterdam.

STAP 2

Wij gaan aan de slag

Nadat uw reparatieverzoek en apparaat bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag.

Eén van onze technici maakt een diagnose van uw tablet reparatie of ander apparaat, controleert of de schade aan het apparaat overeenkomt met uw verzoek en zet de reparatie in gang.

STAP 3

Uw reparatie is klaar

In de meeste gevallen is uw tabletreparatie of de reparatie van een ander apparaat binnen 30 minuten klaar; u kunt dus wachten in onze wachtkamer in Amsterdam.

Heeft u voor de verzendservice gekozen? Dan sturen wij uw apparaat zo snel mogelijk per post naar u toe. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Eenvoudig gerepareerd in drie stappen

Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs bij Prime Repair in Amsterdam

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam
Call Now Button