Apple Reparatie

PrimeRepair is de specialist voor Apple reparaties uit Amsterdam. Wij repareren Apple devices van iPhone tot iPads en iPods. Je kan voor alle toestellen bij ons terecht. Eén van de meest voorkomende reparaties is de scherm reparatie. Die zien we terugkomen bij alle type toestellen. We willen nog weleens iets uit onze handen laten vallen met als gevolg een kapot scherm. Andere veel voorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade. In veel gevallen kunnen we de reparatie binnen 30-45 minuten uitvoeren, maar er zijn ook reparaties die langer duren, zoals waterschade. Hiervan zullen we je altijd op de hoogte brengen. Net zoals bij andere mankementen, mochten we die tegenkomen. Het repareren van een Apple toestel vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies daarom altijd voor een bedrijf dat opgeleide monteurs in dienst heeft en garantie geeft op de onderdelen.

Welke Apple reparaties zijn mogelijk?

Bij PrimeRepair voeren we meerdere Apple reparaties uit. Hoe voorzichtig je ook bent. Het komt helaas soms voor dat jouw Apple device kapot gaat. Niet alleen bij het laten vallen van een iPhone of iPad, maar een software probleem bij een MacBook komt ook weleens voor. Om deze reden repareren wij alle toestellen van Apple. Voor de volgende reparaties kan je bij ons terecht:

Binnen deze modellen van Apple zie je welke onderdelen we allemaal kunnen repareren.

Scherm repareren van Apple

Het scherm repareren van een Apple toestel is één van de meest voorkomende reparaties. Apple levert prachtige toestellen, maar het beeldscherm kan soms erg kwetsbaar zijn. Het is erg vervelend als je scherm kapot is en soms gebeurd het al als je hem één keer laat vallen.

Wanneer het scherm kapot is dan kan je het volgende doen. Er zijn twee mogelijke schermdefecten. Dat zijn een barst in je scherm of het scherm reageert niet meer bij aanraking. In dat laatste geval is er waarschijnlijk een softwarematig probleem.

Neem in beide gevallen contact met ons op en we gaan er alles aan doen om jouw device zo snel mogelijk weer te maken. In de meeste gevallen kan je bij ons uit een officieel scherm kiezen of een refurbished scherm, waar een refurbished scherm een stukje goedkoper is.

Wil je je scherm beveiligen? Ga dan altijd voor een hoesje en een screenprotector. Beter voorkomen dan genezen!

Overige reparaties

Naast scherm reparaties kan je bij ons ook terecht voor waterschade, versleten accu’s, een kapotte camera, laadconnector, behuizing, homebutton, oorspeaker, microfoon, volumeknop en nog veel meer onderdelen.

Per toestel kan je op onze website de reparatie mogelijkheden bekijken. Bij vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de Apple reparaties kosten?

De reparaties kosten van Apple toestellen kunnen hoog oplopen, vooral bij de nieuwste toestellen. Je doet er altijd slim aan om je toestel te verzekeren. Dit voorkomt eventuele kosten in de toekomst. De kosten per reparatie verwisselen per model. Ook is het zo dat er voor de schermreparatie aparte prijzen gelden.

Onze prijzen zijn altijd marktconform en veranderen regelmatig. Na reparatie krijg je altijd zes maanden garantie op je toestel. Mocht er in die periode wat mis zijn met het gerepareerde onderdeel dan vervangen we dit kosteloos voor je!

Hoe gaan we te werk?

Voor jouw reparatie hanteren we een transparante en eerlijke werkwijze. Na inname maakt één van onze monteurs een uitgebreide diagnose die we vervolgens met je bespreken. In de meeste gevallen zal het alleen gaan om de door jou ontdekte schade, maar het kan ook zijn dat we andere mankementen tegenkomen. Die gaan we niet zo maar repareren, omdat we niet willen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Als we andere mankementen ontdekken dan nemen we eerst contact met jou op om de mankementen te bespreken. We werken met transparante tarieven en we werken met tarieven die marktconform zijn.

Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben dan hebben we het onderdeel, in de meeste gevallen, binnen 1 werkdag in huis!

Neem contact op met de specialist in Apple reparaties

Wij staan altijd voor je klaar bij alle Apple reparaties. In een tijd waar fysieke winkels verdwijnen daar kan je bij ons nog steeds terecht op locatie. Gelegen in het hartje van Amsterdam kan je gewoon binnenlopen voor het repareren van je Apple device.

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen en je kan ook je toestel opsturen. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Eén van onze professionele medewerkers helpt je graag verder.