Apple iPad Reparatie

Is jouw Apple iPad aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij PrimeRepair uit Amsterdam ben je op het juiste adres voor alle reparaties. De meeste reparaties kunnen wij al binnen 30-45 minuten uitvoeren. Je bent welkom om je toestel bij ons langs te brengen, maar je kan hem ook via de post opsturen ter reparatie. Voor beide opties kan je online gemakkelijk en snel een afspraak maken. Wanneer je kiest voor het opsturen van je iPad dan repareren wij deze direct na ontvangst, zodat we hem dezelfde werkdag weer voor 19:00 kunnen terugsturen. Op alle reparaties geven wij 6 maanden garantie, je ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wil je een kapotte iPad laten repareren bij PrimeRepair uit Amsterdam?

Je kan bij ons je iPad laten repareren met verschillende onderdelen. Je kan kiezen uit drie verschillende kwaliteit onderdelen, welke dat zijn lees je hier! Als je jouw iPad laat repareren dan wil je natuurlijk wel dat dit nauwkeurig, zorgvuldig en het liefst ook snel gebeurt.

Daarom werken wij bij PrimeRepair met het meest geavanceerde gereedschap. Zo kunnen we op een duurzame manier jouw kapotte iPad weer werkzaam maken. Wat het probleem ook is, wij lossen het voor jou op! We kunnen jouw apparaat vaak al binnen 30-45 minuten repareren.

Onze ervaren en enthousiaste medewerkers staan met een snelle service voor jouw klaar.

Wij voeren de volgende iPad reparaties uit

Een iPad kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, een defecte accu of problemen met het geluid. Bij PrimeRepair zijn wij specialist op het gebied van Apple reparaties. Wij repareren iPads door het hele land met een locatie in hartje Amsterdam.

Je kan voor de volgende reparaties bij ons terecht:

  • Beeldscherm en glas
  • Achterkant/behuizing
  • Batterij en oplaadpoort
  • Camera
  • Geluid (audio)
  • Knoppen
  • Software
  • Waterschade
  • Moederbord

Als je wilt weten welke reparaties er voor jouw apparaat mogelijk zijn dan klik je hierboven op model dat jij in bezit hebt.

iPad scherm vervangen

Het repareren en vervangen van een iPad scherm vraagt een professionele en deskundige aanpak. Er is echt niks zo vervelend als een kapot iPad scherm. Dit kan betekenen dat het alleen het glas kapot is, maar het scherm kan ook niet meer werkzaam zijn.

In het laatste geval is er vaak sprake van software probleem. Bij beide defecten kan je contact met ons opnemen. Vanaf dat moment gaan we ervoor zorgen dat je smartphone zo snel mogelijk weer operationeel is.

De kosten van een scherm reparatie kunnen soms hoog oplopen, vooral bij de nieuwere modellen. Investeren in een goede verzekering is geen overbodige luxe, dat voorkomt hoge kosten.

Mocht je nou geen verzekering hebben en is je scherm toch kapot? Wij werken met drie verschillende vervangende onderdelen, zodat je kan kijken welk type vervangende onderdeel bij jouw budget past.

Overige reparaties

Voor jouw iPad reparatie hanteren we een transparante en eerlijke werkwijze. Na inname maakt één van onze monteurs een uitgebreide diagnose die we vervolgens met je bespreken. In de meeste gevallen zal het alleen gaan om de door jou ontdekte schade, maar het kan ook zijn dat we andere mankementen tegenkomen.

Die gaan we niet zo maar repareren, omdat we niet willen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. Als we andere mankementen ontdekken dan nemen we eerst contact met jou op om de mankementen te bespreken. We werken met transparante tarieven en we werken met tarieven die marktconform zijn.

Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben dan hebben we het onderdeel, in de meeste gevallen, binnen 1 werkdag in huis!

Wat zijn de iPad reparatie kosten? Laten repareren of niet?

De iPad reparatie kosten zijn bij PrimeRepair relatief laag en marktconform. Dit komt door onze productkennis. We kunnen snel een iPad weer repareren. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kwaliteit onderdelen, waarmee je ook goedkoper kan uit zijn.

Alle verschillende kwaliteit onderdelen werken optimaal. Het verschil zit hier voornamelijk in de kleuren en helderheid van het scherm. We leggen de keuze graag bij jou, omdat je daar recht op hebt.

Voorkom eventuele mankementen en schaf een hoesje en screenprotector aan na je reparatie. Hiermee verklein je de kans op schade. Voorkomen is beter dan genezen!

Onze service voordelen

Wil je een afspraak maken voor een iPad reparatie? Dat kan je bij onze winkel in Amsterdam terecht. In de meeste gevallen kunnen wij jouw iPad weer als nieuw maken, terwijl je geniet van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts.

Mochten de kosten van de reparatie hoger zijn dan de aanschaf van een nieuw toestel dan brengen we je hier van op de hoogte. We kunnen ons voorstellen dat je dan liever in een nieuw toestel investeert. Dit gaat altijd in overleg! Je kan in de tussentijd ook even gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat in hartje Amsterdam.

Liever niet zo maar langskomen? Maak dan online een afspraak! Dit kan eventuele wachttijden voorkomen. Ook is het mogelijk om je apparaat op te sturen, mocht je niet uit de buurt komen.