Apple iPhone Reparatie

Is jouw iPhone aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij PrimeRepair uit Amsterdam ben je op het juiste adres voor alle herstellingen van jouw iPhone. De meeste reparaties voor de Apple iPhone voeren wij binnen 30-45 minuten voor je uit. Je bent uiteraard welkom om je apparaat langs te brengen. Je kan eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor je aan de slag gaan. Je kan je iPhone ook opsturen naar ons per post. Niemand wil zijn toestel lang kwijt zijn en daarom gaan wij snel en effectief te werk. Na ontvangst repareren wij het apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar jou terug. Op alle reparaties voor de Apple iPhone geven wij 6 maanden garantie, je ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wil je een kapotte iPhone laten repareren? Dat kan bij PrimeRepair uit Amsterdam!

Is jouw iPhone kapot en wil je deze laten repareren? Dan kan je terecht bij PrimeRepair uit Amsterdam. Je bent bij ons aan het goede adres voor alle iPhone reparaties. Heb je jouw iPhone laten vallen, heb je waterschade of heb je werkelijk geen idee wat er aan de hand is? Wij lossen het altijd voor je op, van kapotte connectors tot wi-fi problemen.

In de meeste gevallen kunnen wij het toestel al binnen 30-45 minuten repareren. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers staan met een snelle service voor jouw klaar.

Het repareren van een Apple toestel vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies daarom altijd voor een bedrijf dat opgeleide monteurs in dienst heeft en garantie geeft op de onderdelen.

Welke reparaties voeren wij uit?

Bij PrimeRepair voeren we verschillende iPhone reparaties uit, voor elk model dat er op de markt is. Helaas komt het soms voor dat jouw smartphone kapot gaat en je hoeft het geeneens zelf te doen. Soms is het pure onmacht. Wat het probleem ook is, een kapotte iPhone is erg vervelend.

Voor het repareren van je telefoon kan je zonder afspraak langskomen in onze winkel, maar je kan ook online een afspraak maken. Het opsturen van je telefoon is ook mogelijk!

Je kan voor de volgende reparaties bij ons terecht:

  • Beeldscherm en glas
  • Achterkant/behuizing
  • Batterij en oplaadpoort
  • Camera
  • Geluid (audio)
  • Knoppen
  • Software
  • Waterschade
  • Moederbord

Benieuwd welke reparaties er mogelijk zijn voor jouw device? Klik dan op het type toestel dat je wilt repareren.

iPhone scherm vervangen

Niks is zo vervelend als een kapot of niet-werkend scherm. Daarom kunnen wij jou iPhone scherm snel vervangen. Het is één van de meest voorkomende reparaties.

Apple levert prachtige toestellen, maar het beeldscherm kan soms erg kwetsbaar zijn. Er zijn twee verschillende schermdefecten. Deze defecten zijn een barst in je scherm of een scherm dat helemaal niet meer werkt bij aanraking.

Als je scherm helemaal niet meer werkt dan heb je waarschijnlijk een software probleem. Bij beide defecten kan je contact met ons opnemen. Vanaf dat moment gaan we ervoor zorgen dat je smartphone zo snel mogelijk weer operationeel is.

Je het de optie uit drie verschillende kwaliteit onderdelen.

iPhone waterschade repareren

Heeft je iPhone waterschade opgelopen? Wacht dan niet te lang en kom gelijk in actie. Je hebt de meeste kans om je iPhone waterschade te repareren als je gelijk met ons contact opneemt.

Waterschade ontstaat op allerlei verschillende manier. Misschien heb je de telefoon in bad of in het toilet laten vallen of heb je gedanst in de regen. Water in de telefoon kan ernstige schade aanrichten, in sommige gevallen is het zelfs onherstelbaar. Dit gebeurd als de telefoon te lang met water in contact is geweest.

Heb je waterschade? Maak gelijk een afspraak met ons! Snelheid is hier essentieel.

Dit zijn onze overige reparaties

Naast scherm reparaties en waterschade kan je bij ons ook terecht voor versleten accu’s, een kapotte camera, laadconnector, behuizing, homebutton, oorspeaker, microfoon, volumeknop en nog veel meer onderdelen. Per iPhone model kan je op onze website de reparatie mogelijkheden bekijken. Bij vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de kosten om een kapotte iPhone te repareren?

De kosten per kapotte iPhone verschillen per model, zo verschilt een scherm reparatie bij een iPhone 7 veel met die van een iPhone Xs. De kosten om een kapotte iPhone te repareren kunnen ook hoog oplopen, vooral bij de nieuwste modellen.

Wij bieden drie verschillende onderdelen voor het repareren van je device. Onze prijzen zijn altijd marktconform en veranderen regelmatig. Na reparatie krijg je altijd zes maanden garantie op je toestel. Mocht er in die periode wat mis zijn met het gerepareerde onderdeel dan vervangen we dit kosteloos voor je!

Voorkom eventuele mankementen en schaf een hoesje en screenprotector aan. Hiermee verklein je de kans op schade. Voorkomen is beter dan genezen!

Hoe gaan we te werk?

Voor jouw iPhone reparatie hanteren we een transparante en eerlijke werkwijze. Na inname maakt één van onze monteurs een uitgebreide diagnose die we vervolgens met je bespreken. In de meeste gevallen zal het alleen gaan om de door jou ontdekte schade, maar het kan ook zijn dat we andere mankementen tegenkomen. Die gaan we niet zo maar repareren, omdat we niet willen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Als we andere mankementen ontdekken dan nemen we eerst contact met jou op om de mankementen te bespreken. We werken met transparante tarieven en we werken met tarieven die marktconform zijn.

Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben dan hebben we het onderdeel, in de meeste gevallen, binnen 1 werkdag in huis!

iPhone reparatie service bij PrimeRepair te Amsterdam

Wil je een afspraak maken voor een iPhone reparatie? Dat kan je bij onze winkel in Amsterdam terecht. In de meeste gevallen maken wij jouw toestel weer als nieuw, terwijl je geniet van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts. Je kan in de tussentijd ook even gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat in hartje Amsterdam.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Het opsturen van je iPhone is ook mogelijk.

In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug. Mochten we langer nodig hebben met de reparatie dan brengen we je op de hoogte.