Apple iPod Reparatie

Is jouw iPod kapot en is die aan reparatie toe? Plan dan een afspraak in met PrimeRepair uit Amsterdam. Heb je een moederbord probleem, waterschade of een kapot scherm? Wij kunnen het repareren voor jou. In de meeste gevallen kunnen wij jouw iPod al binnen 30-45 minuten maken. We brengen je altijd op de hoogte van de verwachte reparatie duur. Je bent welkom om je apparaat langs te brengen bij onze winkel in hartje Amsterdam, maar je kan ook eenvoudig en snel online een afspraak maken. Je kan jouw iPod ook opsturen naar ons per post. Je wilt jouw iPod natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen en daarom repareren wij hem gelijk na ontvangst. In de meeste gevallen sturen wij hem dezelfde werkdag voor 19:00 weer naar jou terug. Op alle iPod reparaties geven wij 6 maanden garantie. Achteraf krijg je altijd een factuur van de reparatie.

Wil je een kapotte iPod laten repareren? Dat kan bij PrimeRepair uit Amsterdam!

Heb je een kapotte iPod en werkt die niet meer naar behoren? Kom hem dan laten repareren bij PrimeRepair uit Amsterdam. Hier ben je op het juiste adres voor alle iPod mankementen. Is je scherm kapot, de accu versleten, laadt de iPod niet meer op of heb je waterschade? Wij maken het voor je!

Voor elke reparatie gebruiken wij professioneel gereedschap. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers hebben alle kennis in huis om jouw apparaat weer volledig in orde te krijgen.

Voor vervangende onderdelen heb je keuze uit drie verschillende kwaliteit onderdelen, welke technisch allemaal even goed zijn. Zo kan je zelf kiezen welk kwaliteit onderdeel je wilt hebben. Welke kwaliteit onderdelen wij aanbieden lees je hier!

Wij repareren de volgende modellen

Wij repareren de iPod Classic, Nano en Touch. Helaas kan het soms voorkomen dat één van deze modellen kapot gaat. Een ongelukje zit in een klein hoekje en één keer laten vallen kan al funest zijn. Soms is het ook gewoon pure onmacht, omdat iemand anders een glas water over jouw apparaat gooit.

Wat het probleem ook is, een kapotte iPod is erg vervelend. Voor het repareren van je telefoon kan je zonder afspraak langskomen in onze winkel, maar je kan ook online een afspraak maken. Het opsturen van je telefoon is ook mogelijk!

iPod classic reparatie

Je kan bij ons terecht voor de iPod Classic reparatie.  We repareren onder andere het beeldscherm, audio, de oplaadpoort en de camera. Voor alle overige iPod classic reparaties bekijk je de mogelijkheden bij het toestel op onze website. We repareren je toestel snel, zodat je snel weer van je muziek kan genieten.

iPod Nano reparatie

Je kan bij ons terecht voor de iPod Nano reparatie. We repareren alle verschillende edities en je kan bij ons onder andere terecht voor het beeldscherm, de oplaadpoort, audio en de camera. Voor alle overige iPod Nano reparaties bekijk je de mogelijkheden bij het toestel op onze website.

Reparatie van een iPod Touch

Je kan bij ons terecht voor de iPod Touch reparatie. We repareren alle verschillende edities en je kan bij ons onder andere terecht voor het beeldscherm, de oplaadpoort, audio en de camera. Voor alle overige iPod Touch reparaties bekijk je de mogelijkheden bij het toestel op onze website.

Hoe gaan we te werk na ontvangst van jouw iPod?

Wanneer je jouw iPod opstuurt dan krijg je eerst een voorlopige diagnose van ons, zodat je weet waar je ongeveer aan kunt denken. De officiële diagnose krijg je als we het toestel in ontvangst hebben mogen nemen. Wanneer we het toestel in handen hebben dan kunnen we pas echt zeggen wat er kapot is aan het toestel.

Na deze diagnose gaan we aan de werk, mocht die anders zijn dan de voorlopige diagnose dan bespreken we een eventuele oplossing met jou. Na de reparatie sturen we het toestel gelijk weer naar je terug, zo kan je weer snel genieten van je apparaat. In de meeste gevallen is dit dezelfde werkdag al voor 19:00.

Als je langskomt in onze winkel dan kan je er vaak gewoon op wachten, terwijl je geniet van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts. Je kan in de tussentijd ook even gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat in hartje Amsterdam.

Geniet van onze iPod reparatie service bij PrimeRepair te Amsterdam

Afspraak met onze iPod reparatie service? Dan geniet je van de volgende service voordelen:

  • Snelle en vakkundige reparatie.
  • Transparante en marktconforme prijzen.
  • 6 maanden garantie.
  • Vaak al tussen 30-45 minuten gerepareerd.
  • Keuze uit drie verschillende vervangende onderdelen.