Asus Reparatie

Bij Prime Repair in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor de Asus uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Asus uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Asus krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen hoge kwaliteit onderdelen van Asus direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service, zorgen wij ervoor dat u uw Asus apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Asus Asus niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Asus kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

 

Verschillende Asus reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Asus Asus voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Asus Asus.

 

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Asus Asus direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Asus kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met hoge kwaliteit onderdelen voor de Asus Asus? Dan bent u bij Prime Repair te Amsterdam op het juiste adres.