Huawei Reparatie

PrimeRepair is de specialist op het gebied van Huawei reparaties. Huawei toestellen repareren wij met de grootste passie. Je kan bij ons terecht voor bijna elke Huawei smartphone. Net zoals bij andere merken, is bij Huawei ook de scherm reparatie één van de meest voorkomende reparaties. De schermen van smartphones en tablets zijn soms erg kwetsbaar. Sommige mensen laten hem tien keer vallen en niks aan de hand, een ander laat hem één keer vallen en het scherm is kapot. Daar is helaas weinig aan te doen. Eén keer verkeerd vallen en er is schade. Gelukkig kan je die kans voorkomen door altijd gebruik te maken van een hoesje en screenprotector. Beter voorkomen dan genezen.

Andere veel voorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade. In veel gevallen kunnen we reparatie binnen 45 minuten uitvoeren, maar er zijn ook reparaties die langer duren, zoals waterschade.

Bij waterschade dien we namelijk eerst al het vocht te verwijderen, voordat we een diagnose kunnen uitvoeren. Mocht de diagnose anders zijn dan verwacht dan nemen we altijd contact met je op. We werken namelijk transparant en willen voorkomen dat je voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bij PrimeRepair hanteren we een professionele en deskundige aanpak plus een snelle service!

Wij repareren Huawei devices door het hele land!

Wij voeren Huawei reparaties uit door het hele land. Onze winkel vind je in het hartje van Amsterdam, maar het is ook mogelijk om je toestel ter reparatie naar ons toe te sturen. Bij de meeste reparaties sturen wij jouw toestel weer binnen 1 werkdag terug. Natuurlijk krijg je altijd een voorlopige diagnose, voordat je het toestel opstuurt.

Mocht de reparatie langer duren na de officiële diagnose in de winkel dan brengen we je altijd op de hoogte. Dit doen we ook wanneer we andere mankementen tegenkomen dan vermeld.

Je kan bij ons de volgende Huawei toestellen repareren:

Het repareren van een Huawei device vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies daarom altijd voor een bedrijf dat opgeleide monteurs in dienst heeft en garantie geeft op de onderdelen. Wij bieden ook een eerlijke garantie en eerlijke transparante Huawei reparatie prijzen.

Kan ik mijn Huawei scherm laten repareren?

Een Huawei scherm laten repareren is ook mogelijk bij PrimeRepair. Hierboven gaven we al aan dat schermreparaties één van de meest voorkomende reparaties zijn. Huawei toestellen zijn vaak scherp geprijsd, maar desondanks toch van zeer goede kwaliteit.

Toch ontkom je er niet aan dat een scherm zo nu en dan kapot gaat. In de meeste gevallen kan je jouw toestellen binnen 30-60 minuten bij ons laten repareren, zo ook voor schermreparaties. Op je scherm krijg je altijd zes maanden garantie.

Bekijk het type toestel op onze website en zie welke tarieven wij voor deze reparatie hanteren. Veel voorkomende andere problemen zijn waterschade en valschade. Bij een gebroken scherm zetten wij er zo weer een nieuwe voor je op.

Geniet van onze Huawei reparatie service

Naast schermreparaties kan je bij ook voor andere reparaties terecht bij onze Huawei reparatie service, zoals waterschade. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere reparaties. Bijvoorbeeld:

  • Toestel reageert niet meer
  • Slecht of geen beeld
  • Batterij is heel snel leeg
  • Batterij laadt heel langzaam op
  • Kapotte camera

Waarom je device laten repareren bij PrimeRepair?

PrimeRepair staat voor kwalitatief hoogwaardige service en onderhoud. Wij geloven dat een netjes afgewerkte reparatie een mooie manier is om de levensduur van elk device te verlengen. We hanteren een snelle service.

Voor het repareren van Huawei devices hebben we vaak alle onderdelen al op voorraad, waardoor we snel te werk kunnen gaan. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben, we in de meeste gevallen, het onderdeel binnen 1 werkdag in huis. Hier brengen we je natuurlijk weer van op de hoogte.

Plan een afspraak in of stuur je device op!

Wil je een afspraak maken voor het repareren van je toestel? Dat kan je bij onze winkel in Amsterdam terecht. In de meeste gevallen maken wij jouw toestel weer als nieuw, terwijl je geniet van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts. Je kan in de tussentijd ook even gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Het opsturen van je Huawei toestel is ook mogelijk. In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.