LG Reparatie

Heb je een LG niet meer goed werkt dan is het tijd voor een LG reparatie. Wanneer jouw LG device niet meer goed werkt, of het helemaal niet meer doet, dan kunnen wij van PrimeRepair hem repareren. PrimeRepair is gevestigd in Amsterdam. Bij PrimeRepair geloven wij in snelle reparaties en eerlijke tarieven. Net zoals bij alle ander merken, is bij LG een scherm reparatie ook één van de meest voorkomende reparaties die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zien we ook vaak andere valschades en waterschades.

In de meeste gevallen kunnen we jouw LG binnen 45 minuten repareren. Deze mini reparaties en alle overige reparaties worden altijd uitgevoerd met hoge kwaliteit onderdelen. We zijn zo zeker van deze kwaliteit dat we zes maanden garantie op reparaties geven! Er zijn ook reparaties die langer duren, zoals waterschade.

Bij waterschade dien we namelijk eerst al het vocht te verwijderen, voordat we een diagnose kunnen uitvoeren. Dit is ook echt nodig om alle mankementen te kunnen bepalen. Na deze diagnose nemen we natuurlijk contact met jou op om de reparatie te bespreken. We werken namelijk transparant en willen voorkomen dat je voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bij PrimeRepair hanteren we een professionele en deskundige aanpak plus een snelle service voor al onze reparaties!

Wat voor LG reparaties voeren wij uit?

Wij voeren LG reparaties uit door het hele land. Niet alleen kan je terecht bij onze winkel in Amsterdam, maar het opsturen van je reparatie is ook mogelijk! Bij de meeste reparaties sturen wij jouw toestel weer binnen 1 werkdag terug.

Mocht het langer duren dan brengen we je gelijk op de hoogte. Natuurlijk krijg je altijd een voorlopige diagnose, voordat je het toestel opstuurt. Echter kunnen we pas een officiële diagnose geven, wanneer we het toestel goed hebben bekeken. Er dient een professional naar te kijken, zodat we jou duidelijkheid kunnen geven.

Wij voeren de volgende LG reparaties uit:

LG scherm repareren

Je kan jouw LG scherm laten repareren bij PrimeRepair. Scherm reparaties zijn één van de meest voorkomende reparaties. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van jouw kapotte scherm. Ze controleren gelijk of jouw toestel nog meer mankementen heeft.

Scherm schade ontstaat namelijk vaak door het laten vallen van het toestel. En door valschade kunnen meer mankementen ontstaan. Wil je dit voorkomen? Koop dan altijd een screenprotector en een hoesje. Dit voorkomt valschade niet, maar verkleint de kans wel aanzienlijk. Net zoals bij de andere reparaties, krijg je bij een scherm reparatie ook altijd zes maanden garantie.

Overige reparaties

Naast LG reparaties voeren wij andere reparaties uit voor de volgende merken:

Het repareren van een LG device vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies daarom altijd voor een bedrijf dat opgeleide monteurs in dienst heeft en garantie geeft op de onderdelen. Wij bieden ook een eerlijke garantie en eerlijke transparante LG reparatie prijzen.

Stuur je LG op ter reparatie of kom langs in de winkel

Wil je een afspraak maken voor het repareren van je toestel? Je kan je LG opsturen te reparatie of langskomen in onze winkel in Amsterdam. In de meeste gevallen maken wij jouw toestel weer als nieuw, terwijl je geniet van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts. Je kan in de tussentijd ook even gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Vul het contactformulier in of bel ons even op. Eén van onze medewerkers zal je vriendelijk te woord staan. Kies je ervoor om je toestel op te sturen? In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.

Waarom je device bij ons laten repareren?

Bij PrimeRepair staan we voor hoog kwalitatieve service en onderhoud. Wij geloven dat een netjes afgewerkte reparatie een mooie manier is om de levensduur van elk device te verlengen. We hanteren een snelle service.

Voor het repareren van Huawei devices hebben we vaak alle onderdelen al op voorraad, waardoor we snel te werk kunnen gaan. Mochten we een onderdeel niet in huis hebben, dan hebben we het onderdeel vaak al binnen 1 werkdag in huis. Wanneer dit het geval is dan brengen we je op de hoogte.