Samsung Reparatie

Voor Samsung-reparatie komt u het best naar Prime Repair in Amsterdam. Voor een reparatie aan bijvoorbeeld een scherm, kunt u bij ons terecht met meerdere toestellen van Samsung, zoals smartphones en tablets. Schermreparaties doen we regelmatig bij alle types toestellen en merken. In veel gevallen voeren we de reparatie binnen 30 à 45 minuten uit.

Breng uw Samsung-apparaat langs ter reparatie in onze winkel in Amsterdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We laten nog weleens iets uit onze handen vallen met als gevolg een kapot scherm. Andere veelvoorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade. In dit laatste geval duurt de reparatie vaak langer dan 45 minuten. Bij waterschade is het namelijk nodig om eerst al het vocht te verwijderen, voordat er een diagnose gemaakt kan worden. Wij zullen u hiervan direct op de hoogte stellen; tevens doen we dit ook bij overige mankementen, mochten wij die ontdekken.

Uw Samsung-toestel voor schermreparatie bij ons in Amsterdam langsbrengen

De reparatie van het scherm van een Samsung-toestel doen we met een professionele en deskundige aanpak in Amsterdam. Het is vervelend als u tijd moet investeren in uw Samsung-reparatie, zoals schermreparatie, maar onze monteurs in Amsterdam werken razendsnel. U kunt onder het genot van een kop koffie plaatsnemen in onze wachtkamer, terwijl wij uw toestel repareren. Bovendien krijgt u altijd zes maanden garantie op alle onderdelen. Onze deskundigen geven u eerlijke informatie, zodat u niet voor verrassingen of hoge, onverwachte kosten komt te staan. Onze prijzen zijn marktconform en veranderen daarom regelmatig. Bekijk onze wizard voor de actuele prijzen voor uw gewenste reparatie.

Mogelijkheden van iedere Samsung reparatie in onze winkel in Amsterdam

Niemand zit erop te wachten om lang zonder smartphone, tablet of laptop te zitten. Bij ons kunt u voor bijna iedere Samsung-reparatie, zoals aan een scherm, in Amsterdam terecht:

Binnen deze modellen van Samsung ziet u met welke onderdelen u ter reparatie bij ons in Amsterdam terechtkunt.

U kunt bij ons terecht met verschillende apparaten

We repareren veel verschillende apparaten en niet alleen maar de bekende modellen. Dit geeft u het voordeel dat u ook met een minder populair toestel bij ons terechtkunt. Sommige bedrijven focussen zich namelijk alleen op de populaire S- of Galaxy Note-series, maar dat vinden wij niet terecht. Iedereen heeft het recht op een eerlijke reparatie, welk toestel u ook bezit. Zo repareren wij met veel plezier het scherm van uw Apple iPhone 12, maar hebben ook veel verstand van OPPO-apparaten.

Uw Samsung-schermreparatie wordt door onze deskundige monteurs uitgevoerd in Amsterdam

De reparatie aan een scherm, van bijvoorbeeld het merk Samsung, is een veelvoorkomend verzoek bij ons in Amsterdam. We adviseren daarom altijd gebruik te maken van een hoesje en een screenprotector. Dit verkleint de kans op een kapot scherm aanzienlijk. Als uw scherm toch kapotgaat, kan dit liggen aan twee dingen. De eerste is een barst in het scherm en de tweede is een softwareprobleem. In het laatste geval werkt het beeldscherm ook niet meer. Neem contact met ons op en we gaan er alles aan doen om uw Samsung-schermreparatie zo snel mogelijk te realiseren in Amsterdam.

Maak gemakkelijk een afspraak met ons

U kunt altijd bij ons Samsung-reparatiepunt binnenlopen voor ieder mankement. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie binnen 45 minuten uitvoeren. In de tussentijd kunt u genieten van een gratis kop koffie van Dunkin’ Donuts. We bevinden ons in een gezellige winkelstraat, dus u kunt er ook voor kiezen om te shoppen tijdens de reparatie. Wilt u liever niet zomaar langskomen en er zeker van zijn dat u gelijk verder wordt geholpen? Maak online een afspraak of stuur uw Samsung-apparaat gemakkelijk naar ons op, zodat we het scherm bij ons in Amsterdam van een reparatie kunnen voorzien. In de meeste gevallen zenden we het toestel dan weer binnen een werkdag naar u terug. Neem bij vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 020 239 7124.