Samsung Reparatie

PrimeRepair is de specialist op het gebied van Samsung reparaties en je vindt onze winkel in Amsterdam. Dit betekent niet dat je alleen bij onze winkel in Amsterdam terecht kan voor reparaties. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om je Samsung device op te sturen voor reparatie. Wij repareren meerdere toestellen van Samsung, zoals smartphones en tablets. Eén van de meest voorkomende reparaties is de scherm reparatie. Die zien we terugkomen bij alle type toestellen en merken. In veel gevallen kunnen we de reparatie binnen 30-45 minuten uitvoeren.

We willen nog weleens iets uit onze handen laten vallen met als gevolg een kapot scherm, een ongeluk zit in een klein hoekje. Andere veel voorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade.

In veel gevallen kunnen we de reparatie binnen 30-45 minuten uitvoeren, maar er zijn ook reparaties die langer duren, zoals waterschade. Bij waterschade dien we namelijk eerst al het vocht te verwijderen, voordat we een diagnose kunnen uitvoeren. Hiervan zullen we je altijd op de hoogte brengen. Net zoals bij andere mankementen, mochten we die tegenkomen.

Eerlijke garantie Samsung reparatie prijzen

Het repareren van een Samsung toestel vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies daarom altijd voor een bedrijf dat opgeleide monteurs in dienst heeft en garantie geeft op de onderdelen. Wij bieden ook een eerlijke garantie en eerlijke transparante Samsung reparatie prijzen.

Het laatste wat we willen is dat je achteraf voor verassingen komt te staan. Daar zit niemand op te wachten en daar wordt ook niemand vrolijk van. Op PrimeRepair vind je alle reparaties prijzen. Onze prijzen zijn marktconform en veranderen daarom mee met de markt.

Je krijgt ook altijd eerst een prijsopgave/diagnose, voordat we aan de reparatie beginnen. Wij werken met originele vervangende Samsung onderdelen.

Welke Samsung toestellen kan ik bij PrimeRepair laten repareren?

Bij PrimeRepair kunnen we meerdere Samsung toestellen repareren. Hoe voorzichtig je ook bent. Het komt helaas soms voor dat een toestel kapot gaat. Verwacht van ons dat we altijd snel en professioneel te werk gaan. Het is de passie van onze specialisten om jouw device zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Niemand zit er namelijk op te wachten om lang zonder zijn smartphone, tablet of laptop te moeten. Bij PrimeRepair kan je voor de volgende reparaties van Samsung terecht:

Binnen deze modellen van Samsung zie je welke onderdelen we allemaal kunnen repareren.

Veel verschillende devices

We repareren veel verschillende devices en niet alleen maar de bekende modellen. Dit geeft jou het voordeel dat je ook met een minder populair toestel bij ons terecht kan. Sommige bedrijven focussen zich namelijk alleen op de populaire S en Note serie, maar dat vinden wij niet terecht. Iedereen heeft het recht op een eerlijke reparatie, welk toestel je ook in bezit hebt.

Scherm reparaties

Scherm reparaties zijn één van de meest voorkomende reparaties. Niet alleen bij Samsung toestellen, maar ook bij andere merken. Het scherm is vaak erg kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Eén keer laten vallen kan al funest zijn voor je scherm.

We adviseren daarom altijd gebruik te maken van een hoesje en een screenprotector. Dit verkleint de kans op een kapot scherm aanzienlijk. Wanneer je scherm toch kapot gaat dan zijn er twee mogelijkheden. De eerste is een barst in het scherm en de tweede is een software probleem. In het laatste geval werkt het beeldscherm ook niet meer.

Neem in beide gevallen contact met ons op en we gaan er alles aan doen om jouw device zo snel mogelijk weer te maken. Mail/Bel ons of kom langs bij ons filiaal in Amsterdam.

Maak een afspraak met het Samsung reparatie punt

Wil je een afspraak maken voor het repareren van je toestel? Dat kan bij ons Samsung reparatie punt in Amsterdam. Je kan altijd bij ons binnenlopen, in de meeste gevallen kunnen wij de reparatie namelijk binnen 45 minuten uitvoeren. In de tussentijd kan je genieten van een gratis bakje koffie bij Dunkin & Donuts. Het is ook mogelijk om even te gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Het opsturen van je Samsung is ook mogelijk. In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.

Opsturen ook mogelijk!

Zoals je hierboven kan lezen is het ook mogelijk om je kapotte Samsung op te sturen. Hoe je dat doet lees je hier in het artikel over je reparatie opsturen! Natuurlijk kan je ons ook altijd even bellen.