Samsung Galaxy A Reparatie

Heb je een kapotte smartphone uit de Galaxy A serie? Dan repareren we die graag voor je. Misschien heb je hem laten vallen en is het scherm defect of misschien laad je smartphone niet meer goed op. Wat het probleem ook is, wij repareren het voor je! We zorgen ervoor dat jouw Galaxy A weer 100% technisch in orde is en dat doen we in de meeste gevallen al binnen 30-45 minuten. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij weer snel van je smartphone kan genieten, want niemand wil lang zijn smartphone kwijt zijn Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy A geven wij 6 maanden garantie. Je ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Galaxy A Reparatie nodig?

Bij PrimeRepair kan je terecht voor een Galaxy A Reparatie. De meest voorkomende reparaties van deze smartphone zijn de schermreparaties. Een ander veel voorkomend probleem is een defecte accu. Wat het mankement van jouw smartphone ook is, wij repareren het voor je!

Dit kan je laten doen bij onze winkel in Amsterdam, maar je ook je toestel naar ons opsturen. Wij werken altijd met transparante en marktconforme prijzen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor we gaan repareren krijg je ook altijd een prijsopgave/diagnose.

Alle onderdelen worden vervangen met officiële Samsung onderdelen.

Maak een afspraak voor het repareren van je Galaxy A!

Wil je een afspraak maken voor het repareren van je Galaxy A? Dat kan bij ons Samsung reparatie punt in Amsterdam. Je kan altijd bij ons binnenlopen, in de meeste gevallen kunnen wij de reparatie namelijk binnen 30-45 minuten uitvoeren.

In de tussentijd kan je genieten van een gratis bakje koffie bij Dunkin & Donuts. Het is ook mogelijk om even te gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan ook online een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Het opsturen van je Samsung is ook mogelijk. In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.