Samsung Galaxy S Reparatie

Is jouw Samsung Galaxy S aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij PrimeRepair te Amsterdam ben je op het juiste adres voor alle herstellingen van de Samsung Galaxy S. De meeste reparaties voor de Samsung Galaxy S voeren wij binnen 30-45 minuten voor u uit. je bent uiteraard welkom om je Galaxy S langs te brengen. Je kan hiervoor eenvoudig online een afspraak plannen of ons telefonisch bereiken. Liever niet langskomen? Je kan je smartphone ook naar ons opsturen per post. We begrijpen dat je jouw telefoon zo snel mogelijk weer in gebruik wilt nemen. Daarom repareren wij deze direct na ontvangst. In de meeste gevallen kunnen wij jouw toestel weer dezelfde werkdag voor 19:00 terugsturen. Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy S geven wij 6 maanden garantie. Je ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Samsung Galaxy S repareren?

PrimeRepair is de specialist op het gebied van Samsung Galaxy S reparaties en je vindt onze winkel in Amsterdam. Dit betekent niet dat je alleen bij onze winkel in Amsterdam terecht kan voor reparaties. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om je Galaxy S device op te sturen voor reparatie.

Wij werken altijd met transparante en marktconforme prijzen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor we gaan repareren krijg je ook altijd een prijsopgave/diagnose. Alle onderdelen worden vervangen met officiële Samsung onderdelen.

Welke reparaties voeren wij uit voor de Samsung Galaxy S?

Van de Galaxy S1 tot het nieuwste Galaxy S model, wij repareren het graag voor je. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan helaas altijd voorkomen dat je toestel kapot gaat. Verwacht van ons dat we altijd snel en professioneel te werk gaan. Het is de passie van onze specialisten om jouw device zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Veel voorkomende reparaties bij de Galaxy S zijn het beeldscherm, de behuizing, de accu, waterschade en moederbord problemen. Alle overige onderdelen kunnen wij ook repareren. Klik op het toestel dat je wilt repareren en bekijk welke tarieven wij hanteren per model/onderdeel.

Heb je waterschade?

Heb je waterschade? Wacht dan niet te lang en kom gelijk in actie. Hoe langer je telefoon wordt blootgesteld aan water/vocht, hoe groter de kans is op blijvende schade. Dat is het laatste wat je wilt. Heb je nou waterschade? Neem hier gelijk contact met ons op!

Maak een afspraak voor het repareren van je Galaxy S smartphone.

Wil je een afspraak maken voor het repareren van je Galaxy S smartphone? Dat kan bij ons Samsung reparatie punt in Amsterdam. Je kan altijd bij ons binnenlopen, in de meeste gevallen kunnen wij de reparatie namelijk binnen 30-45 minuten uitvoeren.

In de tussentijd kan je genieten van een gratis bakje koffie bij Dunkin & Donuts. Het is ook mogelijk om even te gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Het opsturen van je Samsung is ook mogelijk. In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.