Samsung Galaxy Tablet Reparatie

Wilt u de batterij van uw Samsung tablet vervangen en bent u in Amsterdam of omgeving? Bij Prime Repair bent u aan het juiste adres voor alle herstellingen van uw Samsung Galaxy Tablet. De meeste reparaties voor tablets voeren wij binnen 30 minuten voor u uit, zo ook als u de batterij van uw Samsung tablet wilt laten vervangen in hartje Amsterdam. Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy Tablet geven wij zes maanden garantie. U ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wij zullen de batterij van uw Samsung tablet met veel expertise vervangen in Amsterdam

Onze opgeleide technici hebben veel ervaring met de reparatie van tablets en vervangen de batterij van uw Samsung tablet snel voor u in onze winkel in Amsterdam. Naast scherm of batterij reparaties aan de Samsung Galaxy Tablet voeren wij ook diverse andere reparaties uit, zoals:

  • Voor of achter camerareparatie
  • Sensoren reparatie
  • Achterkant/Backcover reparatie
  • Waterschade reiniging
  • Moederbord reparatie

Wij raden u aan om uw Samsung Galaxy Tablet, net als de Apple iPad, niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht-, water-, of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie. Wees er daarom snel bij.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Samsung Galaxy Tablet direct geleverd krijgen van de fabrikant van Samsung, kunnen wij u een lagere prijs op alle reparaties van Samsung apparaten bieden dan andere bedrijven te Amsterdam, ook voor het vervangen van uw batterij. Kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch genieten van de beste reparatieservice met onderdelen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ook voor andere apparaten met verschillende mankementen, zoals de reparatie van uw iPhone, helpen wij u graag verder. Hier hebben wij geen tussenhandelaren voor nodig.

Maak een afspraak, kom langs of stuur uw apparaat eenvoudig op

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen zodat wij direct de batterij van uw Samsung tablet kunnen vervangen in Amsterdam. Een afspraak maakt u online waarna u in onze wachtkamer, onder het genot van een kop koffie of thee, wacht terwijl onze technici voor u aan de slag gaan. U kunt uw Samsung Galaxy Tablet ook opsturen naar ons per post. U wilt uw apparaat natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij dit op de werkdag van ontvangst vóór 19.00 nog naar u terug. Voor vragen of opmerkingen kunt u direct contact met ons opnemen.