Sony Reparatie

Op zoek naar een bedrijf dat jouw Sony toestel kan repareren? Dan ben je bij PrimeRepair uit Amsterdam op de goede plek. Wanneer jouw Sony device niet meer goed werkt dan is het tijd voor een reparatie. Misschien heb je hem laten vallen of misschien heb je waterschade, wij kunnen het repareren voor je. Je kan gemakkelijk en snel bij ons terecht voor een reparatie. In de meeste gevallen kunnen we het toestel binnen 45 minuten repareren.

Laat je Sony device repareren bij PrimeRepair uit Amsterdam

Op zoek naar een bedrijf dat jouw Sony toestel kan repareren? Dan ben je bij PrimeRepair uit Amsterdam op de goede plek. Wanneer jouw Sony device niet meer goed werkt dan is het tijd voor een reparatie. Misschien heb je hem laten vallen of misschien heb je waterschade, wij kunnen het repareren voor je. Je kan gemakkelijk en snel bij ons terecht voor een reparatie.

In de meeste gevallen kunnen we het toestel binnen 45 minuten repareren, waardoor je super snel onze winkel verlaat. Je kan ervoor kiezen om te wachten in onze locatie, maar je kan ook genieten van een lekkere bak gratis koffie bij Dunkin & Donuts, terwijl je jouw toestel maken. Je kan er ook voor kiezen om te gaan shoppen, want we bevinden ons in een gezellige winkelstraat.

Liever niet zo maar langskomen? Je kan online ook een afspraak met ons maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden, we kunnen namelijk niet van te voren voorspellen hoe druk het is onze winkel. Vul het contactformulier in of bel ons even op. Eén van onze medewerkers zal je vriendelijk te woord staan. Kies je ervoor om je toestel op te sturen? In de meeste gevallen sturen we het toestel dan weer binnen 1 werkdag gerepareerd terug.

Wat voor Sony reparaties voeren wij uit?

Bij PrimeRepair voeren we verschillende Sony reparaties uit. Hoe voorzicht je ook met je device omgaat, het kan altijd voorkomen dat het toestel kapot gaat. Niet alleen ontstaan schades door het laten vallen of door vocht, maar ook door zand en stof kan schade ontstaan. Wanneer je schade hebt dan krijg je eerst een voorlopige diagnose.

Die voorlopige diagnose geven we als je ervoor kiest om je toestel op te sturen. Na ontvangst van jouw toestel krijg je een officiële diagnose. Eén van onze professionele ervaren medewerkers neem jouw toestel in ontvangst en gaat hem op alle verschillende onderdelen controleren.

Wij voeren de volgende Sony reparaties uit:

Sony scherm reparatie

De Sony scherm reparatie is één van de meest voorkomende reparaties. Sony levert prachtige toestellen, maar het beeldscherm kan erg kwetsbaar zijn. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en je hoeft het geeneens zelf te doen. Het is erg vervelend als je scherm kapot is en soms gebeurd het al als je hem één keer laat vallen.

Wanneer het scherm kapot is dan kan je het volgende doen. Er zijn namelijk twee mogelijke schermdefecten. Dat zijn een barst in je scherm of het scherm reageert niet meer bij aanraking. In dat laatste geval is het mogelijk dat er een softwarematig probleem is. Bij beide gevallen kunnen we je helpen om zo snel mogelijk jouw toestel weer operationeel te maken.

Sony reparatie voor je telefoon

Heb je een Sony telefoon met een kapot scherm, kapotte camera, defecte accu of een ander mankement? Wij helpen je smartphone weer 100% technisch in orde te maken. Je kan bij ons terecht voor onder andere de volgende mankementen:

  • Toestel reageert niet meer
  • Slecht of geen beeld
  • Batterij is heel snel leeg
  • Batterij laadt heel langzaam op
  • Kapotte camera

Wil je weten of we jouw toestel en mankement kunnen repareren? Bekijk dan het juiste model op onze website.

Overige reparaties

Naast schermreparaties en smartphone reparaties kan je bij ook voor andere reparaties terecht bij onze Sony reparatie service, zoals waterschade. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere reparaties.

Geniet van onze professionele Sony reparatie service

Iedereen heeft het druk. Hierdoor kan het gebeuren dat u geen tijd heeft om langs te komen bij één van onze filialen voor de reparatie van je Sony toestel. Daarom kan je jouw toestel ook gewoon opsturen. We repareren telefoons vanuit het hele land.

Stuur gewoon jouw toestel op en we sturen hem in de meeste gevallen weer binnen 1 werkdag terug. Onze Sony reparatie service wordt mogelijk gemaakt door onze medewerkers en ervaren Sony specialisten.

Een afspraak inplannen kan makkelijk via onze website of via de telefoon. Hierdoor hoef je niet te wachten in onze winkel op de reparatie service. Wij bieden een goede, snelle en transparante service. Dit doen wij tegen marktconforme prijzen.