Schermreparatie

Is uw telefoon aan schermreparatie toe of moet het telefoonscherm worden vervangen en wilt u dit laten doen in Amsterdam-Centrum? Loop onze winkel binnen en u word snel geholpen door de deskundige monteurs van Prime Repair. Wij kunnen voor vrijwel iedere telefoon een reparatie aan het scherm uitvoeren in Amsterdam. Schakel dus zeker onze hulp in wanneer u een expert in telefoonreparatie in de omgeving van Amsterdam zoekt.

Bij welke toestellen voeren wij een schermreparatie uit?

Voor iedere telefoonreparatie van verschillende merken kunt u terecht bij ons reparatiepunt, zoals een schermreparatie. Wij zien vaak dat een telefoon een reparatie nodig heeft aan het scherm, door bijvoorbeeld een barst of een softwareprobleem; in beide gevallen repareren wij dit netjes voor u. Wij voeren een telefoonschermreparatie uit voor verschillende merken, zoals Samsung-reparaties. Ook voor iPhone-reparaties schakelt u ons in, zoals voor een telefoonreparatie. Behalve reparatie aan het scherm van uw telefoon, voeren wij natuurlijk ook overige telefoonreparaties uit. Denk hierbij aan waterschade, een niet-werkende oplaadpoort of het vervangen van het telefoonscherm. Voor elk probleem helpen onze experts in mobielreparaties u graag verder.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Een snelle telefoonschermreparatie

Wij begrijpen dat u er niet op zit te wachten om lang zonder uw apparaat te zitten wanneer een telefoonschermreparatie nodig is of wanneer het telefoonscherm dient te worden vervangen. Het is namelijk een kostbaar bezit en daarom werken wij snel en betrouwbaar. In veel gevallen kunnen wij uw telefoonreparatie binnen 30 tot 45 minuten voor u realiseren. Mocht dit afwijken, dan geven wij dit direct aan u door. Het is mogelijk om onze winkel binnen te lopen voor een telefoonschermreparatie zonder afspraak. Het kan dan echter wel zo zijn dat u niet direct geholpen wordt met de reparatie aan het scherm van uw telefoon, omdat onze deskundigen op dat moment druk zijn. Wilt u dit voorkomen? Maak dan een afspraak via onze wizard.

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Schakel ons in voor de reparatie van uw scherm

Kom langs voor uw telefoonreparatie, zoals de reparatie aan het scherm van uw Samsung Galaxy Note. Het is ook mogelijk om uw kapotte telefoon op te sturen voor telefoonschermreparatie als u niet in de buurt van Amsterdam woont en toch onze hulp wilt inschakelen voor de reparatie aan uw scherm of voor het laten vervangen van uw telefoonscherm. Wij proberen dan om voor 19.00 uur dezelfde dag uw apparaat terug te sturen. Heeft u eventuele vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 239 7124.

Call Now Button