Xiaomi-reparatie in Amsterdam

Voor een Xiaomi-reparatie komt u het best naar Prime Repair in Amsterdam. Naast onze standaardservice, zoals een reparatie aan uw scherm van Xiaomi of een batterijvervanging, voeren wij complexe reparaties uit aan het moederbord van uw Xiaomi. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Xiaomi krijgt u zes maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen onderdelen van Xiaomi, direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, garanderen wij u direct de laagste prijs garanderen. Een afspraak maken doet u online. Het is ook mogelijk om uw apparaat van Xiaomi naar ons in Amsterdam te sturen voor reparatie aan het scherm. In allebei de gevallen zorgen wij ervoor dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Uw Xiaomi-reparatie laat u het beste door ons uitvoeren

Heeft uw apparaat schade opgelopen en wilt u een expert inschakelen voor een Xiaomi-reparatie? Dan is het aan te raden om deze niet te lang in deze staat te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Xiaomi kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Naast de reparatie aan het scherm of de vervanging van de batterij van uw Xiaomi, voeren wij diverse andere reparaties uit. Denk hierbij aan:

  • Voor- of achtercamerareparatie
  • Sensorenreparatie
  • Achterkant/backcoverreparatie
  • Waterschadereiniging
  • Moederbordreparatie

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Wij werken niet met tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Xiaomi direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant, bieden wij u een lagere prijs bij een Xiaomi-reparatie aan dan andere bedrijven. Wilt u dus verzekerd zijn van de laagste prijs en de hoogste service? Kom dan naar ons reparatiepunt, waar wij natuurlijk niet enkel Xiaomi-apparaten repareren, maar ook bijvoorbeeld:

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Laat het scherm van uw Xiaomi door ons repareren

Wilt u onze hulp inschakelen voor de reparatie aan het scherm van uw Xiaomi? Of heeft u ons nodig voor een andere Xiaomi-reparatie? Aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken door contact met ons op te nemen en te bellen via 020 239 7124.

Call Now Button