Reparaties

Wij zijn specialist in mobiel reparatie in Amsterdam. Bij Prime Repair repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van smartphones en tablets tot MacBooks en smartwatches. Inmiddels hebben wij al meer dan vijf jaar ervaring in tablet reparatie en mobiel reparatie in Amsterdam. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Voor uw mobiel reparatie kunt u terecht bij onze technici in Amsterdam Wij werken nauw samen met de fabrikanten van populaire merken, zoals Apple, Samsung en OPPO. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, garanderen wij u hoge kwaliteitsservice met originele onderdelen tegen de laagste prijs. Wij hebben zowel ervaring in tablet reparatie, zoals de Huawei tablet, als mobiel reparatie in Amsterdam.

Voor een reparatie aan bijvoorbeeld een scherm, kunt u bij ons terecht met meerdere toestellen van Samsung, zoals smartphones en tablets. Schermreparaties doen we regelmatig bij alle types toestellen en merken. In veel gevallen voeren we de reparatie binnen 30 à 45 minuten uit.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

STEP 1

Meld uw reparatie aan

U meldt eenvoudig en snel uw reparatie aan in onze wizard. U kunt ervoor kiezen om online een afspraak te maken voor telefoon reparatie of tablet reparatie van een ander apparaat of u kunt het apparaat opsturen naar ons in Amsterdam.

STAP 2

Wij gaan aan de slag

Nadat uw reparatieverzoek en apparaat bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag.

Eén van onze technici maakt een diagnose van uw tablet reparatie of ander apparaat, controleert of de schade aan het apparaat overeenkomt met uw verzoek en zet de reparatie in gang.

STAP 3

Uw reparatie is klaar

In de meeste gevallen is uw tabletreparatie of de reparatie van een ander apparaat binnen 30 minuten klaar; u kunt dus wachten in onze wachtkamer in Amsterdam.

Heeft u voor de verzendservice gekozen? Dan sturen wij uw apparaat zo snel mogelijk per post naar u toe. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Eenvoudig gerepareerd in drie stappen

Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs bij Prime Repair in Amsterdam

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Onze klanten

Call Now Button