Zakelijk

Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen er voor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Uw apparaat is onze zorg

Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals: smartphones, tablets, laptops, PC’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken zoals Apple en Samsung, gaat Prime Repair veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals Huawei, OnePlus, Xiaomi, HTC en meer!

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Van scherm tot aan het moederbord

Naast de standaard reparaties zoals scherm en batterij vervanging, verrichten wij bij Prime Repair ook complexere reparaties voor uw apparaat. Onze ervaren technici gebruiken apparatuur van hoogwaardige kwaliteit waarmee microscopische reparaties ook uitgevoerd kunnen worden.

Heeft uw apparaat een onbekend probleem, gaat deze niet aan of werkt de audio niet meer ? Of werkt uw apparaat niet meer optimaal nadat u hem elders gerepareerd heeft ? Wij kunnen dit allemaal voor u uitlezen en in orde maken. Mocht ons dit niet lukken, betaald u niets.

Gegarandeerd de laagste prijs

Originele onderdelen en eerlijke garantievoorwaarden

Heeft u meerdere apparaten voor uw business of verzekering die gerepareerd moeten worden ? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie.

Tenslotte op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie en een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

Apple iPhone 12 Mini reparatie Prime Repair

Gratis Diagnose

Onze gratis diagnose service zorgt ervoor dat u weet wat er precies aan de hand is voordat u beslist of u de reparatie wilt laten uitvoeren. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of een ander probleem, wij zijn hier om u te helpen.

Eerlijk en transparant

Soms kan het zijn dat een reparatie niet verstandig of zinvol is, bijvoorbeeld als de kosten hoger zijn dan de waarde van het apparaat. In zo'n geval zullen wij u op de hoogte stellen en u adviseren over alternatieve oplossingen.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze technici de hoogste kwaliteit reparaties uitvoeren en dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat binnen de garantieperiode, kunt u terugkomen en wij zullen het probleem gratis oplossen.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Wij streven ernaar om onze prijzen zo laag mogelijk te houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kies voor onze hoge kwaliteitsservice met originele onderdelen tegen de laagste prijs en vertrouw dat u bij ons op het juiste adres bent.

STEP 1

Meld uw reparatie aan

U meldt eenvoudig en snel uw reparatie aan in onze wizard. U kunt ervoor kiezen om online een afspraak te maken voor telefoon reparatie of tablet reparatie van een ander apparaat of u kunt het apparaat opsturen naar ons in Amsterdam.

STAP 2

Wij gaan aan de slag

Nadat uw reparatieverzoek en apparaat bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag.

Eén van onze technici maakt een diagnose van uw tablet reparatie of ander apparaat, controleert of de schade aan het apparaat overeenkomt met uw verzoek en zet de reparatie in gang.

STAP 3

Uw reparatie is klaar

In de meeste gevallen is uw tabletreparatie of de reparatie van een ander apparaat binnen 30 minuten klaar; u kunt dus wachten in onze wachtkamer in Amsterdam.

Heeft u voor de verzendservice gekozen? Dan sturen wij uw apparaat zo snel mogelijk per post naar u toe. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Eenvoudig gerepareerd in drie stappen

Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs bij Prime Repair in Amsterdam! Of u nu een kapot scherm hebt, een batterij die niet meer oplaadt of een ander technisch probleem met uw smartphone, tablet of laptop hebt, wij zijn er om u te helpen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en materialen om ervoor te zorgen dat uw apparaat optimaal presteert na de reparatie. We begrijpen hoe belangrijk uw apparaat voor u is en daarom bieden we ook 6 maanden garantie op al onze originele onderdelen, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw gerepareerde apparaat.

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Onze klanten

Pull & Bear
Call Now Button