Reparatie voor het merk Apple in Amsterdam

Prime Repair is dé specialist als u voor het merk Apple een reparatie in Amsterdam wilt laten uitvoeren. U kunt bij ons in Amsterdam terecht voor de reparatie van diverse apparaten van Apple, zoals het scherm van een iPhone of iPod. U kunt voor alle toestellen bij ons terecht. De meest voorkomende reparatie van apparaten van Apple is schermreparatie waar wij in Amsterdam in gespecialiseerd zijn. Men kan nog weleens hun telefoon laten vallen, met als gevolg een kapot scherm. Andere veelvoorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade.

Voor apparaten van Apple een expert in reparatie inschakelen die snel werkt

In veel gevallen kunnen we de reparatie van uw scherm van Apple binnen 30 à 45 minuten uitvoeren, maar er zijn ook reparaties die langer duren, zoals waterschade. Hiervan zullen we u altijd op de hoogte brengen. Mochten we andere mankementen tegenkomen tijdens de schermreparatie van uw iPhone, dan laten we dit ook direct aan u weten. Een reparatie aan bijvoorbeeld een scherm van Apple vraagt om een professionele en deskundige aanpak. Kies voor ons en wees verzekerd van een opgeleide monteur én van garantie op de onderdelen.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Wij voeren reparaties vakkundig uit

Bij Prime Repair voeren we iedere schermreparatie en andere reparatie van een iPhone van Apple uit. Hoe voorzichtig u ook bent, het komt helaas soms voor dat uw Apple-apparaat kapotgaat. Dan staan onze experts voor u klaar. We verzorgen de schermreparatie van een iPhone of iPad van Apple, maar ook bij softwareproblemen schakelt u ons in. U komt dus niet alleen voor de schermreparatie van een iPhone bij ons langs, maar ook voor alle reparaties aan apparaten van de volgende merken:

Binnen deze modellen van Apple ziet u welke onderdelen we allemaal kunnen repareren.

Schermreparatie voor uw toestel van Apple

De schermreparatie van een Apple iPhone of ander toestel, is een veelvoorkomende reparatie. Apple levert prachtige toestellen, maar het beeldscherm kan soms erg kwetsbaar zijn. Het is erg vervelend als uw scherm kapot is en soms gebeurt het al als u deze één keer laat vallen. Er zijn twee mogelijke schermdefecten: een barst in uw scherm of een niet-reagerend scherm bij aanraking. In dat laatste geval is er waarschijnlijk een softwareprobleem.

Neem in beide gevallen contact met ons op en we gaan er alles aan doen om uw apparaat zo snel mogelijk weer te maken. In de meeste gevallen kunt u bij ons uit een officieel scherm kiezen of een refurbished scherm. Dit laatste is een stukje goedkoper.

Wilt u uw scherm beschermen tegen beschadigingen? Ga dan altijd voor een hoesje en een screenprotector. Voorkomen is beter dan genezen.

Overige reparaties

Naast een schermreparatie van uw Apple iPhone kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de reparatie van:

  • Waterschade
  • Versleten accu’s
  • Kapotte camera
  • Laadconnector
  • Behuizing
  • Homebutton
  • Oorspeaker
  • Microfoon
  • Volumeknop

Per toestel kunt u op onze website de reparatiemogelijkheden bekijken.

De kosten van een reparatie aan uw toestel van Apple bij onze winkel

De reparatiekosten van Apple-toestellen kunnen hoog oplopen, vooral bij de nieuwste toestellen. Het is altijd slim om uw apparaat te verzekeren, want dit voorkomt eventuele kosten in de toekomst.

De kosten per reparatie wisselen per model. De kosten voor een schermreparatie aan een iPhone is bijvoorbeeld anders dan aan een iPad. Onze prijzen zijn altijd marktconform en veranderen regelmatig. Na reparatie van het scherm van uw toestel van Apple, krijgt u altijd zes maanden garantie op uw toestel. Mocht er in die periode iets mis zijn met het gerepareerde onderdeel, dan vervangen we dit kosteloos voor u.

Op welke manier gaan wij te werk?

Voor de reparatie van uw toestel van Apple hanteren we een transparante en eerlijke werkwijze. Na inname maakt één van onze monteurs een uitgebreide diagnose die we vervolgens met u bespreken. In de meeste gevallen zal het alleen gaan om de door u ontdekte schade, maar het kan ook zijn dat we andere mankementen tegenkomen. Die gaan we niet zomaar repareren, omdat we niet willen dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij nemen in dit geval direct contact met u op. Mochten we een onderdeel niet op voorraad hebben, dan is dit in de meeste gevallen binnen één werkdag in huis.

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Laat uw toestel van Apple door ons repareren

Als specialist in reparaties van mobiele telefoons en andere apparaten staan we voor u klaar. Voor iedere reparatie van uw toestel van Apple schakelt u ons in, zoals een schermreparatie aan een iPhone. In een tijd waar fysieke winkels verdwijnen, kunt u bij ons nog steeds terecht op locatie. Voor uw reparatie, zoals een schermreparatie aan uw toestel van Apple of vervanging van uw iPhone-batterij, wandelt u gewoon onze winkel binnen. Natuurlijk zijn wij ook zeer ervaren in de reparatie van toestellen van andere merken. Plan eenvoudig online een afspraak in. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 239 7124 of stuur uw apparaat naar ons op.

Onze klanten

Call Now Button