Contact

Wij zijn specialist in mobiel reparatie in Amsterdam. Bij Prime Repair repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van smartphones en tablets tot MacBooks en smartwatches. Inmiddels hebben wij al meer dan vijf jaar ervaring in tablet reparatie en mobiel reparatie in Amsterdam. 

BEL ONS

+31 020 2397124

U kunt via onze wizard  hierboven uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Stuur uw apparaat naar ons op”.

Hierna kunt u uw persoonsgegevens invullen, nadat u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin uw verzoek en een stappenplan. Volg deze 6 stappen om uw apparaat naar ons toe te sturen.

Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij houden u uiteraard via de telefoon of e-mail op de hoogte.

Nee dat hoeft niet, maar dit raden wij wel aan. Je kan bij Prime Repair langs gaan zonder afspraak, maar dan kunnen we niet beloven dat we op dat moment ook tijd voor je hebben. Maak daarom voor de zekerheid hier een afspraak of je kunt ons ook telefonisch bereiken voor een afspraak op een moment dat het jou uitkomt!

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Maak een afspraak en kom langs”.

U kunt dan aangeven wanneer u langs wilt komen. Selecteer een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw persoonsgegevens in.

U kunt er dan voor kiezen om alvast vooraf te betalen via iDeal. U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Amsterdam via PIN of contant te betalen.

Als u wilt langskomen op afspraak, kunt u van te voren betalen via iDeal.

U kunt ook via de PIN of contant betalen bij ons in Amsterdam.

Als u uw apparaat heeft opgestuurd naar ons, sturen wij u een betaal-link via de e-mail waarmee u kunt afrekenen. Betaald u voor 19:00? Dan sturen wij uw apparaat nog dezelfde werkdag naar u op.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij de meeste gevallen duurt de reparatie niet meer dan 30 minuten, u kunt hier op wachten in onze wachtruimte onder genot van een kop koffie of thee. Mocht de reparatie langer duren dan geven wij dit van te voren aan.

Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een backup te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.

Bij het openmaken van de telefoon moeten wij doorgaans de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat u deze niet meer terugkrijgt. We kunnen in dat geval een nieuwe voor u plakken voor de kostprijs.

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

We helpen u graag met het ontdekken van het defect. We zullen uw toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.

Heeft u al afgerekend voor uw reparatie online? Dan sturen wij u een nieuw betaalverzoek via de mail.

Heeft u een barst in uw scherm, maar de toestel geeft wel beeld? dan vervangen wij waar het kan, alleen de touchscreen ( bovenlaag).Heeft u een barst in de binnenkant van het scherm, maar de bovenlaag (touchscreen) van het scherm is wel nog intact? dan vervangen wij alleen de lcd screen binnenkant.
Bij sommige modellen kan het scherm helaas alleen compleet worden vervangen, dus dan vervangen wij de touchscreen+lcd screen compleet.

U krijgt van ons 6 maanden garantie op het nieuwe onderdeel dat wij hebben vervangen. Dit geldt niet voor krasjes en andere uiterlijke beschadigingen die door gebruik komen.

Let op, u moet wel rekening houden dat uw fabrieksgarantie vervalt op het moment dat een ongeautoriseerd bedrijf uw toestel open maakt.

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

– Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze hergebruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

– AAA+ onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.

Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Het kopen van een nieuwe smartphone kost nogal geld en daar had je niet altijd rekening mee gehouden op het moment dat je telefoon het helemaal begeeft of schade heeft geleden. Repareren is daarom ook een mooi alternatief. Wellicht kun je op dit moment nog moeilijk inschatten wat de kosten van een reparatie zal zijn, daarom biedt Primerepair gratis een diagnose aan. Een Telefoon scherm reparatie kan al vanaf €39.95! Éen van onze hoog opgeleide technici zal hier grondig naar kijken waardoor we u exact kunnen uitleggen wat er met je toestel aan de hand is, welke reparaties er nodig zijn, hoeveel de telefoon reparatie ongeveer gaat kosten en hoe lang de reparatie ongeveer gaat duren. Zo kan je de periode dat je zonder telefoon zit handig inplannen. Primerepair kan u misschien zelfs nog wel binnen 20 minuten helpen mocht het bijvoorbeeld om een Apple iPhone telefoon scherm reparatie gaan.

Bij sommige oplaadpoort of audiojack reparaties dient het volledige scherm met glaslaag vervangen te worden. U ontvangt dus een volledig nieuw scherm + oplaadpoort in dit geval.

We kunnen geen garantie geven dat uw toestel weer 100% waterdicht is. Wel proberen we uw apparaat weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met uw toestel raden we wel af.

Dit kan te wijten zijn aan een defecte oplaadpoort, een slechte oplaadkabel of een batterijprobleem. We kunnen het apparaat onderzoeken om de exacte oorzaak vast te stellen.

Uitstekend bereikbaar

Prime Repair is gelegen in het hartje van Amsterdam aan de Leidestraat 42. In het centrum van Amsterdam vind u vele andere grote winkels zoals de Hema, Bijenkorf, Hudson Bay, Primark en meer!

Klaar terwijl u wacht

Natuurlijk is er de mogelijkheid om gedurende de reparatie te wachten tot uw toestel gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gratis gebruik maken van onze WiFi.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Call Now Button