Schermreparatie

Is uw telefoon aan schermreparatie toe? Loop onze winkel binnen en u wordt snel geholpen door onze deskundige monteurs. Wij kunnen vrijwel iedere telefoon van een nette reparatie aan het scherm voorzien in Amsterdam. Schakel dus zeker onze hulp in wanneer uw telefoon gerepareerd moet worden.

shutterstock_405538558

Een schermreparatie voeren we uit bij diverse toestellen

Voor iedere telefoonreparatie van verschillende merken kunt u terecht bij ons reparatiepunt in hartje Amsterdam, zoals schermreparatie. Wij zien vaak dat een telefoon reparatie nodig heeft aan het scherm, door bijvoorbeeld een barst of een softwareprobleem; in beide gevallen repareren wij dit netjes voor u in Amsterdam. Wij doen dit voor verschillende merken, zoals Samsung-smartphones en Apple iPhones. Behalve reparatie aan het scherm van uw telefoon, voeren wij natuurlijk ook overige telefoonreparatie uit in onze winkel in Amsterdam. Denk hierbij aan waterschade, een niet werkend oplaadpunt of een kapotte camera. Voor elk probleem helpen wij u met veel expertise verder.

Binnen no time is uw scherm gerepareerd

Wij begrijpen dat u er niet op zit te wachten om lang zonder uw apparaat te zitten wanneer een schermreparatie nodig is. Het is namelijk een kostbaar bezit en daarom werken wij snel en betrouwbaar. In veel gevallen kunnen wij uw telefoonreparatie binnen 30 tot 45 minuten voor u realiseren in onze winkel in Amsterdam. Mocht dit afwijken, dan geven wij dit direct aan u door. Het is mogelijk om onze winkel binnen te lopen zonder afspraak. Het kan dan echter wel zo zijn dat u niet direct geholpen wordt met de reparatie aan het scherm van uw telefoon, omdat onze deskundigen op dat moment druk zijn in onze winkel in Amsterdam. Wilt u dit voorkomen? Maak dan een afspraak via onze wizard.

Schakel onze reparateurs in

Kom langs voor uw telefoonreparatie, zoals de reparatie aan het scherm van uw Samsung Galaxy Note, in Amsterdam. Het is ook mogelijk om uw kapotte telefoon op te sturen als u niet in de buurt van Amsterdam woont en toch onze hulp wilt inschakelen voor de reparatie aan uw scherm. Wij proberen dan om voor 19.00 uur dezelfde dag uw apparaat terug te sturen. Heeft u eventuele vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 239 7124.

  Call
  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0