De batterij van uw Samsung-tablet vervangen in Amsterdam

Wilt u de batterij van uw Samsung-tablet vervangen en bent u in Amsterdam of omgeving? Bij Prime Repair bent u aan het juiste adres voor alle herstellingen van uw Samsung Galaxy-tablet. De meeste reparaties voor tablets voeren wij binnen 30 minuten voor u uit, zo ook als u de batterij van uw Samsung-tablet wilt laten vervangen. Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy-tablet geven wij zes maanden garantie. U ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wij zullen de batterij van uw Samsung-tablet met veel expertise vervangen

Onze opgeleide technici hebben veel ervaring met de reparatie van tablets en vervangen de batterij van uw Samsung-tablet snel voor u in onze winkel. Naast scherm- of batterijreparaties aan de Samsung Galaxy-tablet voeren wij ook diverse andere reparaties uit, zoals:

  • Voor- of achtercamerareparatie
  • Sensorenreparatie
  • Achterkant/Backcover-reparatie
  • Waterschadereiniging
  • Moederbordreparatie

Wij raden u aan om uw Samsung Galaxy-tablet, net als de Apple iPad, niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht-, water-, of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie. Wees er daarom snel bij.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Samsung Galaxy-tablet direct geleverd krijgen van de fabrikant van Samsung, kunnen wij u een lagere prijs op alle reparaties van Samsung-apparaten bieden dan andere bedrijven, ook voor het vervangen van de batterij in uw Samsung-tablet. Kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch profiteren van de beste reparatieservice met onderdelen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ook voor andere apparaten met verschillende mankementen, zoals de reparatie van uw iPhone, helpen wij u graag verder. Hier hebben wij geen tussenhandelaren voor nodig.

Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Laat de batterij van uw tablet vakkundig vervangen

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen zodat wij direct de batterij van uw Samsung-tablet kunnen vervangen. Een afspraak maakt u online waarna u in onze wachtkamer, onder het genot van een kop koffie of thee, wacht terwijl onze technici voor u aan de slag gaan. U kunt uw Samsung Galaxy-tablet ook opsturen naar ons per post. Natuurlijk wilt u uw apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en wij sturen uw apparaat op dezelfde werkdag vóór 19.00 naar u terug. Voor vragen of opmerkingen kunt u direct contact met ons opnemen.

Call Now Button