Samsung-reparatie in Amsterdam

Voor Samsung-reparatie komt u het best naar Prime Repair in Amsterdam-Centrum. Voor een reparatie aan bijvoorbeeld een scherm kunt u bij ons terecht met meerdere toestellen van Samsung, zoals smartphones en tablets. We voeren regelmatig een schermreparaties uit bij alle types toestellen en merken. In veel gevallen voeren we de reparatie binnen 30 à 45 minuten uit.

Breng uw apparaat langs voor een Samsung-reparatie bij waterschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We laten nog weleens iets uit onze handen vallen met als gevolg een kapot scherm. Andere veelvoorkomende mankementen zijn een versleten accu, kapotte camera en helaas ook waterschade. In dit laatste geval duurt de Samsung-reparatie vaak langer dan 45 minuten. Bij waterschade is het namelijk nodig om eerst al het vocht te verwijderen, voordat er een diagnose gemaakt kan worden. Wij zullen u hiervan direct op de hoogte stellen; tevens doen we dit ook bij overige mankementen, mochten wij die ontdekken.

5 / 5 op basis van 207+ Google reviews

Primerepair
Prime-Repair-Mobiel-Reparatie-Amsterdam

Uw toestel van Samsung voor schermreparatie bij ons langsbrengen

De reparatie van het scherm van een Samsung doen we met een professionele en deskundige aanpak. Het is vervelend als u tijd moet investeren in uw Samsung-reparatie, zoals een schermreparatie, maar onze monteurs werken razendsnel. U kunt onder het genot van een kop koffie plaatsnemen in onze wachtkamer, terwijl wij uw toestel repareren. Bovendien krijgt u altijd zes maanden garantie op alle onderdelen. Onze deskundigen geven u eerlijke informatie, zodat u niet voor verrassingen of hoge, onverwachte kosten komt te staan. De prijzen die wij aanbieden zijn marktconform en veranderen daarom regelmatig. Bekijk onze wizard voor de actuele prijzen voor uw gewenste reparatie.

De mogelijkheden van iedere Samsung-reparatie in onze winkel

Niemand zit erop te wachten om lang zonder smartphone, tablet of laptop te zitten. Bij ons kunt u voor bijna iedere Samsung-reparatie terecht, zoals aan een scherm van een:

  • Galaxy
  • Galaxy S
  • Galaxy Note
  • Galaxy A
  • Galaxy J
  • Galaxy E
  • Galaxy M
  • Oudere Galaxy modellen

Binnen deze modellen van Samsung ziet u met welke onderdelen u ter reparatie bij ons terechtkunt. Ook als u de batterij van uw Samsung-tablet wilt laten vervangen, staan wij voor u klaar.

U kunt bij ons terecht met verschillende apparaten voor een Samsung-reparatie

We repareren veel verschillende apparaten en niet alleen maar de bekende modellen. Dit geeft u het voordeel dat u ook met een minder populair toestel van Samsung bij ons terechtkunt voor bijvoorbeeld een schermreparatie. Sommige bedrijven focussen zich namelijk alleen op de populaire S- of Galaxy Note-series, maar dat vinden wij niet terecht. Iedereen heeft het recht op een eerlijke reparatie, welk toestel u ook bezit. Zo repareren wij met veel plezier het scherm van uw Samsung, maar u schakelt ons ook in voor de reparatie van het scherm van uw Apple iPhone 12. Ook hebben we veel verstand van OPPO-apparaten.

Een schermreparatie van uw Samsung wordt door onze deskundige monteurs uitgevoerd

De reparatie aan een scherm, van bijvoorbeeld het merk Samsung, is een veelvoorkomend verzoek. We adviseren daarom altijd gebruik te maken van een hoesje en een screenprotector. Dit verkleint de kans op een kapot scherm aanzienlijk. Als uw scherm toch kapotgaat, kan dit liggen aan twee dingen, namelijk een barst in het scherm of een softwareprobleem. In het laatste geval werkt het beeldscherm ook niet meer. We doen er alles aan om de schermreparatie van uw Samsung zo snel mogelijk te realiseren.

Schakel ons in voor de reparatie van uw Samsung

U kunt altijd bij ons Samsung-reparatiepunt binnenlopen voor ieder mankement. In de meeste gevallen kunnen wij de Samsung-reparatie binnen 45 minuten uitvoeren. In de tussentijd geniet u van een gratis kop koffie van Dunkin’ Donuts. We bevinden ons in een gezellige winkelstraat, dus u kunt shoppen tijdens de reparatie is ook een mogelijkheid. Wilt u liever niet zomaar langskomen en er zeker van zijn dat u gelijk verder wordt geholpen? Maak online een afspraak of stuur uw apparaat van Samsung gemakkelijk naar ons op, zodat we het scherm van een reparatie kunnen voorzien. In de meeste gevallen zenden we het toestel dan weer binnen een werkdag naar u terug. Neem bij vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 020 239 7124.

Call Now Button