Technici met ervaring

Uw apparaat is onze zorg

Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen er voor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals: smartphones, tablets, laptops, PC’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken zoals Apple en Samsung, gaat Prime Repair veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals Huawei, OnePlus, Xiaomi, HTC en meer !

shutterstock_405538558

Verschillende soorten reparaties

Van scherm tot aan het moederbord

Naast de standaard reparaties zoals scherm en batterij vervanging, verrichten wij bij Prime Repair ook complexere reparaties voor uw apparaat. Onze ervaren technici gebruiken apparatuur van hoogwaardige kwaliteit waarmee microscopische reparaties ook uitgevoerd kunnen worden.

Heeft uw apparaat een onbekend probleem, gaat deze niet aan of werkt de audio niet meer ? Of werkt uw apparaat niet meer optimaal nadat u hem elders gerepareerd heeft ? Wij kunnen dit allemaal voor u uitlezen en in orde maken. Mocht ons dit niet lukken, betaald u niets.

Bespaar kosten voor uw business

Gegarandeerd de laagste prijs

Originele onderdelen en eerlijke garantievoorwaarden

Bij Prime Repair werken we enkel en alleen met hoge kwaliteit onderdelen, zodat het vervangende onderdeel weer van perfecte kwaliteit is. Hier zijn we zo zeker van dat we een garantie geven van zes maanden op het vervangende onderdeel. Is er binnen de garantietermijn iets mis met het gerepareerde onderdeel, wat niet door jou beschadigd is, dan zullen wij het onderdeel kosteloos verhelpen.

Heeft u meerdere apparaten voor uw business of verzekering die gerepareerd moeten worden ? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie.

Tenslotte op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie en een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

  Call
  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0